Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Aan de slag in Zeeland

Aan de slag in Zeeland is een samenwerking tussen overheid, onderwijs, werkgevers- en werknemersorganisaties, sociale werkbedrijven en andere partners. Adviseurs vanuit deze organisaties staan tijdens de Contacta voor je klaar om je te helpen met je vragen over solliciteren, werk, opleiding (om- of bijscholing) of andere manieren van ontwikkelen. Ook werkgevers zijn welkom bij onze stand. Zij kunnen bij ons WerkgeversServicepunt hun vragen stellen over vacatures, duurzame inzetbaarheid en andere personele vraagstukken.

Bekijk alle vacatures

 

Op 7, 8 en 9 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 830

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie