Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Aannemingsbedrijf Fraanje

Wil jij werken in de bouw? Bij Fraanje bouw je samen met collega’s aan de toekomst. De toekomst van Fraanje én uiteraard ook aan die van jou. We geloven in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is. We kijken samen naar de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Fraanje is een veelzijdig familiebedijf met altijd wel een baan die bij je past. Staat jouw vacature er toch niet bij, maar heb je wel interesse om bij Fraanje te werken? We kijken graag samen wat er mogelijk is. Alvast benieuwd naar alle openstaande vacatures van Aannemingsbedrijf Fraanje?

Bekijk alle openstaande vacatures

 

Op 8 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta in de Zeelandhallen, graag tot dan!

 

Standnummer: 825

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie