Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Aannemingsbedrijf Fraanje

Wil jij werken in de bouw? Bij Fraanje bouw je samen met collega’s aan de toekomst. De toekomst van Fraanje én uiteraard ook aan die van jou. We geloven in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is. We kijken samen naar de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Fraanje is een veelzijdig familiebedijf met altijd wel een baan die bij je past. Staat jouw vacature er toch niet bij, maar heb je wel interesse om bij Fraanje te werken? Bel ons dan gerust! Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Wie weet kom je dan binnenkort toch een bakje koffie doen bij ons!

Bekijk alle vacatures van Aannemingsbedrijf Fraanje

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 6e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Hier kom je in contact met topwerkgevers en laat je je CV checken! Benieuwd welke bedrijven jij kunt tegenkomen?

De Banenmarkt vindt plaats op donderdag 30 maart 2023 in de Mythe in Goes. De Banenmarkt is te bezoeken van 10:00 tot 15:00 uur. Toegang voor de banenmarkt is helemaal gratis, maar we vragen je vriendelijk om vooraf jouw ticket te bestellen.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie