Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Adri & Zoon

Kom jij het team van Adri & Zoon versterken? Als snel groeiende organisatie zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega's waarmee we onze passie voor vis, schaal- en schelpdieren kunnen delen. Daarnaast voelen we als echt familiebedrijf de verantwoordelijkheid om altijd te kiezen voor de allerbeste kandidaat. Zodat niet alleen het werk, maar ook de sfeer en de collega's goed bij jou passen.Graag gaan we met jou in gesprek, en wie weet groei jij binnenkort met ons mee!

Bekijk alle vacatures van Adri & Zoon

 

Op 9 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 824

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie