Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Altrad Services Benelux

 Wij zijn op zoek naar getalenteerde en gedreven professionals zoals jij, die willen bijdragen aan onze dynamische en innovatieve werkomgeving. Bij Altrad Services Benelux staan veiligheid, kwaliteit en teamwork centraal in alles wat we doen. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om deel uit te maken van uitdagende en prestigieuze projecten in de bouw- en industriesector. Jouw expertise en creativiteit zullen worden gewaardeerd en gestimuleerd, terwijl je werkt aan opwindende projecten die een blijvende impact hebben. Benieuwd naar de openstaande vacatures bij Altrad?

Bekijk alle openstaande vacatures

 

Op 9 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 827

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie