Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Croonwolter & Dros TBI

Als toonaangevende technisch dienstverlener bieden wij een inspirerende werkomgeving waar innovatie en expertise samenkomen. Bij Croonwolter & Dros TBI staan we aan de frontlinie van technologische vooruitgang en duurzaamheid. Bouw mee aan uitdagende projecten in diverse sectoren, van baanbrekende infrastructuur tot duurzame utiliteitsbouw. Bij ons krijg je alle ruimte om jouw creativiteit te ontplooien en bij te dragen aan de wereld van morgen. Benieuwd naar de openstaande vacatures bij Croonwolter & Dros?

Bekijk alle openstaande vacatues

 

Op 9 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 805

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie