Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Delmeco Projecten B.V.

De Delmeco group is snelgroeiend en ambitieus. We zijn altijd op zoek naar nieuw technisch talent. Bij ons werk je samen met collega’s aan mooie en innovatieve projecten. We geven je veel ruimte en verantwoordelijkheid. We vragen van jou honderd procent inzet en betrokkenheid. Ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. Er is dan ook volop ruimte voor scholing. Ook hebben we contacten met verschillende technische opleidingen in de regio o.a. Uneto-VNI, Kenteq en de HZ. Als stagiair mag je rekenen op een goede begeleiding binnen ons bedrijf. Er zijn stagemogelijkheden voor verschillende opleidingen op VMBO, MBO en HBO niveau. 

Bekijk alle vacatures van Delmeco

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 6e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Hier kom je in contact met topwerkgevers en laat je je CV checken! Benieuwd welke bedrijven jij kunt tegenkomen?

De Banenmarkt vindt plaats op donderdag 30 maart 2023 in de Mythe in Goes. De Banenmarkt is te bezoeken van 10:00 tot 15:00 uur. Toegang voor de banenmarkt is helemaal gratis, maar we vragen je vriendelijk om vooraf jouw ticket te bestellen.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie