Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Delta Energie

Als energieleverancier met een hart voor groene oplossingen, zijn wij op zoek naar gepassioneerde en energieke talenten zoals jij. Bij Delta Energie krijg je de kans om te werken aan innovatieve projecten die een positieve impact hebben op het milieu en de samenleving. Met een focus op duurzaamheid en klanttevredenheid, bieden wij een inspirerende werkomgeving waar jij het verschil kunt maken. Jouw ideeën en creativiteit worden gewaardeerd en gestimuleerd, terwijl je samenwerkt met een team van enthousiaste professionals. Benieuwd naar de openstaande vacatures bij Delta Energie?

Bekijk alle openstaande vacatures

 

Op 7, 8 en 9 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 812

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie