Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

FMJ E&I Zeeland B.V.

Bij FMJ is personeel het grootste goed. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier in hun werk hebben en de gelegenheid krijgen om hun werk goed te doen. Dit is de basis van onze kwalitatieve dienstverlening. We werken niet met afgebakende taakjes en hokjes, maar geven medewerkers de vrijheid en verantwoordelijkheid om voor het beste resultaat te gaan. Zo zorgen we voor tevreden medewerkers én tevreden klanten.

Of je nu net aan je carrière begint of al over veel ervaring beschikt, we zien je graag bij FMJ. Het overdragen van ervaring is belangrijk voor de nieuwe generaties vandaar dat wij altijd streven naar een gezonde diversiteit op een project tussen jonge en ervarene medewerkers. FMJ is daarnaast een erkend leerbedrijf voor scholieren.

Bekijk alle vacatures van FMJ E&I Zeeland

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 6e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Hier kom je in contact met topwerkgevers en laat je je CV checken! Benieuwd welke bedrijven jij kunt tegenkomen?

De Banenmarkt vindt plaats op donderdag 30 maart 2023 in de Mythe in Goes. De Banenmarkt is te bezoeken van 10:00 tot 15:00 uur. Toegang voor de banenmarkt is helemaal gratis, maar we vragen je vriendelijk om vooraf jouw ticket te bestellen.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie