Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

FPS Food Process Solutions Europe

Werken bij FPS Food Process Solutions Europe betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf in de voedselverwerkingsindustrie, waar innovatie, kwaliteit en teamwork centraal staan. Hier heb je de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van geavanceerde oplossingen die de voedselverwerkingssector transformeren en te werken in een dynamische en stimulerende werkomgeving.

Bekijk alle openstaande vacatures

 

Op 9 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta in de Zeelandhallen, graag tot dan!

 

Standnummer: 805

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie