Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Gemeente Kapelle

Kapelle is een bloeiende gemeente! Wij zijn een professionele organisatie. Belangrijk vinden we kwaliteit, betrokkenheid, verantwoordelijkheid, maatwerk en veel plezier in je werk. Onze ambtelijke organisatie staat niet stil. We zitten midden in een ontwikkeltraject ‘Kapelle in verandering’. Zo zijn we, samen met het bestuur, bezig om de inwoners meer partner van de gemeente te maken. Dat vraagt, zowel binnen als buiten onze organisatie, een andere manier van denken en werken. Kom werken in de gemeente Kapelle! Benieuwd naar de openstaande vacatures?

Bekijk alle openstaande vacatures

 

Op 8 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 826

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie