Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Hall Spars

Zeelieden over de hele wereld vertrouwen op de vertrouwde prestatieproducten van Hall Spars. In onze toonaangevende productiefaciliteit in Nederland – Hall BV in Breskens – ontwerpen, engineeren en vervaardigen we de hoogwaardige rondhouten die aan onze klanten over de hele wereld worden geleverd. Sinds 2017 maakt Hall BV deel uit van de North Technology Group, wat zorgt voor extra stabiliteit en de expertise van wereldberoemde maritieme en productiebedrijven in onze zusterbedrijven Southern Spars, RigPro en Future Fibres, samen met een wereldwijd bereik, met centra in Auckland, Breskens, Newport, Palma, Portsmouth, Valencia en vele andere uithoeken van de wereld.

Bekijk alle vacatures van Hall Spars

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 6e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Hier kom je in contact met topwerkgevers en laat je je CV checken! Benieuwd welke bedrijven jij kunt tegenkomen?

De Banenmarkt vindt plaats op donderdag 30 maart 2023 in de Mythe in Goes. De Banenmarkt is te bezoeken van 10:00 tot 15:00 uur. Toegang voor de banenmarkt is helemaal gratis, maar we vragen je vriendelijk om vooraf jouw ticket te bestellen.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie