Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Heijmans

Als je bij Heijmans werkt, word je onderdeel van een team dat samenwerkt aan de meest indrukwekkende bouwprojecten. Of het nu gaat om duurzame woningbouw, infrastructuur of complexe utiliteitsbouw, zij bieden een breed scala aan mogelijkheden om jouw bouwkennis en expertise tot bloei te laten komen. Heijmans staat voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Met het uitgebreide trainingsprogramma en coaching krijg je alle tools om je talenten verder te ontwikkelen en jouw carrière naar nieuwe hoogtes te tillen. Bij Heijmans heerst een open en inspirerende werkcultuur, waar ruimte is voor jouw ideeën en creativiteit. Samen bouwen we aan een toekomst die duurzaam en vernieuwend is. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de mogelijkheden bij Heijmans en maak deel uit van ons team van gedreven bouwers! Jouw bouwreis begint hier!

Bekijk alle vacatures van Heijmans

 

Op woensdag 8 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta 2023, graag tot dan!

 

Standnummer: 802

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie