Onderdeel van:
LMG website
Banenmarkt Zeeland

Banenmarkt 'Werken in Zeeland'

De 8e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'

LMG organiseerde, in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl, de 8e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Bezoekers konden in contact komen met ruim 60 topwerkgevers uit de hele regio. Benieuwd welke bedrijven er te vinden waren?

Bekijk alle deelnemende bedrijven

Volg ook de Facebook page >>

Deelnemende bedrijven Bekijk alle deelnemende bedrijven

UWV CV-check
UWV CV-check

Ben je niet helemaal zeker over je cv? Weet je niet zo goed wat voor elementen er op een cv thuishoren? Of wil je gewoon weten of jouw cv er goed uitziet? Kom dan op 1 februari 2024 tussen 10:00 en 15:00 uur naar de Banenmarkt 'Werken in Zeeland' in de Mythe in Goes en laat het UWV gratis jouw cv checken!

WVO Zorg en Zorgstroom
WVO Zorg en Zorgstroom

WVO Zorg en Zorgstroom zijn beiden zorgorganisaties die gespecialiseerde zorg- en ondersteunende diensten levert aan mensen in de regio Zeeland, gericht op thuiszorg, ouderenzorg en welzijnsdiensten. Binnenkort gaan deze organisatie fuseren.

Dress to Succes Terneuzen
Dress to Succes Terneuzen

Dress for Success Terneuzen zorgt ervoor dat jij in gratis en passende kleding kunt solliciteren! We helpen werkzoekenden en studenten/ klanten met een minimuminkomen of inkomen op of onder het bestaansminimum met een kosteloze en representatieve kledingset.

BeMup
BeMup

BeMup is voor iedereen die geen auto heeft of wil hebben en toch snel en makkelijk van A naar B wil gaan. Wij rijden iedereen. Of je ons voertuig voor jezelf wilt hebben of delen, of je heel veel rijdt of af en toe. Wij geven je veel meer vrijheid voor je geld. 24/7 staan we binnen 10 minuten voor je klaar.

PI Middelburg-Torentijd
PI Middelburg-Torentijd

De locatie Torentijd is de hoofdlocatie van Penitentiaire Inrichting (PI) Middelburg. De locatie Torentijd bestaat uit de volgende regimes: Huis van Bewaring, gevangenis, Beperkt Beveiligde Afdeling (BBA) en het Politie Arrestantencomplex.

MEZ BV
MEZ BV

Sinds 2010 zijn wij, Maritiem Elektro Zeeland B.V (MEZ), uw adres voor alle scheepselektro gerelateerde werkzaamheden aan boord. In de loop der jaren hebben wij ons hierbij steeds meer op de zeevaart gespecialiseerd, daarnaast hebben wij natuurlijk ook alle kennis en kunde in huis voor binnenvaart schepen en offshore.

CuraJob
CuraJob

CuraJob is een NBBU-gecertificeerd Zeeuws bemiddelingsbureau in de zorg. CuraJob is vijf jaar geleden begonnen onder de naam COZP, Coöperatie Zorgprofessionals. Inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een bemiddelingsbureau tussen zorgorganisaties en zorgprofessionals.

Studeren & Werken op maat
Studeren & Werken op maat

Stichting Studeren & Werken Op Maat (SWOM) heeft als doel Young Professionals met een arbeidsbeperking op weg te helpen naar een succesvolle toekomst, zowel bij je loopbaan als de inrichting van je professionele leven. Wij geloven in coaching vanuit een brede context, op het gebied van werken én wonen.

Zebra flex
Zebra flex

ZebraFlex is een bemiddelingsbureau dat zich richt op het verbinden van freelancers en zelfstandige professionals met opdrachtgevers in diverse sectoren. Ze faciliteren flexibele arbeidsoplossingen en ondersteunen zowel freelancers als bedrijven bij het vinden van passende werkrelaties.

Zeeuws Mobiliteits Team
Zeeuws Mobiliteits Team

Het Zeeuws Mobiliteits Team is een initiatief gericht op mobiliteitsvraagstukken in de provincie Zeeland, waarbij diverse stakeholders samenwerken om duurzame en efficiënte mobiliteitsoplossingen te ontwikkelen. Het team richt zich op het bevorderen van bereikbaarheid, innovatie en samenwerking op het gebied van mobiliteit in de regio Zeeland.

Viazorg
Viazorg

Viazorg fungeert als verbindende factor in de Zeeuwse zorg- en welzijnssector en brengt organisaties en medewerkers uit de sector met elkaar in contact. Aansluiten bij Viazorg betekent deelname in een betrouwbaar en waardevol netwerk en als eerste op de hoogte zijn van interessante workshops en trainingen. Bij Viazorg zijn ruim 80 zorg- en welzijnsorganisaties aangesloten. Wij bieden professionele ondersteuning en advies op het brede terrein van personeel, organisatie en (strategische) arbeidsmarktactiviteiten. Als regionale arbeidsmarktorganisatie volgen we en anticiperen we op het sterk regionale karakter van de arbeidsmarktontwikkelingen.

ZES
ZES

ZES beschikt over een Europees netwerk van reparatie specialisten en binnen dit netwerk hebben wij ook eigen technici voor diverse productgroepen.

PureBlue
PureBlue

Maak kennis met een bedrijf wat gespecialiseerd is in duurzame, innovatieve oplossingen voor afvalwaterzuivering. Onze missie is water terugbrengen naar de natuur zoals we het gekregen hebben. Zo kunnen gezonde bodems ontstaan en wordt de omgeving groener. Dit doen we door te voorzien in decentrale afvalwaterzuiveringsinstallaties. Deze zijn compact, duurzaam en kunnen bovendien overal neergezet worden, op de plekken waar dit nodig is.

TSA Safety Services
TSA Safety Services

Wij zijn gespecialiseerd in het beschikbaar stellen van gekwalificeerde veiligheidsfunctionarissen bij risicovolle werkzaamheden. Met bijna 30 jaar ervaring, meer dan 200 gepassioneerde medewerkers en een landelijke dekking werken wij aan een toekomst waarin kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie centraal staan.

Bouwbedrijf Rijk
Bouwbedrijf Rijk

Bouwbedrijf Rijk is actief in de bouwsector en specialiseert zich in diverse bouwprojecten, variërend van woningbouw en utiliteitsbouw tot renovatie en restauratie. Ze leveren bouwkundige diensten en oplossingen met focus op kwaliteit en vakmanschap.

Zandvillas
Zandvillas

Z’AND is een aanbieder van luxe vakantievilla’s die liggen op een unieke plek aan zee in volledige harmonie met de natuur.

Hoondert Groep
Hoondert Groep

Hoondert is van oorsprong een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Vanuit deze brede ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richten wij ons ook op andere werkgebieden. Op de stevige fundamenten van onze kennis en ervaring breiden wij ons voortdurend uit.

Stedin
Stedin

Stedin is een Nederlands netwerkbedrijf dat zich richt op het beheer en onderhoud van energienetwerken, waaronder elektriciteit en gas. Het speelt een cruciale rol in het leveren van betrouwbare energievoorziening aan huishoudens, bedrijven en gemeenschappen.

Flexibility Zeeland
Flexibility Zeeland

Flexibility Zeeland is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het matchen van gekwalificeerd personeel met tijdelijke en vaste functies in diverse branches, waarbij ze flexibele arbeidsoplossingen bieden aan zowel werkzoekenden als bedrijven. Ze streven ernaar om de juiste kandidaten te plaatsen en te voldoen aan de personeelsbehoeften van verschillende organisaties.

MSP Onions
MSP Onions

MSP Onions is gespecialiseerd in de teelt, verwerking en export van uien, en levert hoogwaardige uienproducten aan klanten wereldwijd. Het bedrijf richt zich op duurzame landbouwpraktijken en biedt kwalitatieve ui-oplossingen voor diverse zakelijke behoeften.

Unique
Unique

Unique helpt jou met het vinden van een nieuwe baan. Niet zomaar een baan, maar eentje die net zo uniek is als jij. Daarom kijken we verder dan een naam, diploma of cv. Jouw passies, talenten, karakter én drive. Die maken jou… jóu. Want de ene mens is de andere niet.

Sandee Groen
Sandee Groen

Hoveniersbedrijf Sandee Groen richt zich op landschapsontwerp, tuinaanleg en -onderhoud, waarbij ze gespecialiseerde groenvoorzieningen creëren en zorgen voor de verzorging en esthetiek van tuinen en buitenruimtes. Ze bieden een scala aan diensten om buitenomgevingen te transformeren en te onderhouden, variërend van tuinontwerp tot beplanting en groenbeheer.

Gemeente Middelburg
Gemeente Middelburg

De gemeente Middelburg is een belangrijke administratieve en bestuurlijke eenheid in de provincie Zeeland, Nederland. Gelegen in het hart van de provincie, is Middelburg zowel de hoofdstad van Zeeland als de zetel van het bestuurlijke centrum. De gemeente vervult een cruciale rol in het coördineren en beheren van lokale aangelegenheden die het dagelijks leven van haar inwoners beïnvloeden.

ZeeuwseVacaturebank.nl
ZeeuwseVacaturebank.nl

In Zeeland is het leven goed. En er is volop werk, in allerlei sectoren en op verschillende niveaus. Al deze vacatures, opdrachten en stageplaatsen op één centrale plek gratis vindbaar maken, met goede selectiemogelijkheden, dat is onze missie. Dat is goed voor de Zeeuwse arbeidsmarkt en dus goed voor Zeeland. Onze focus ligt voornamelijk op WO, HBO en MBO vacatures en stages.

Trixxo
Trixxo

Trixxo is een bedrijf gespecialiseerd in HR-diensten en biedt oplossingen voor flexibele arbeid, werving en selectie. Ze richten zich op het ondersteunen van bedrijven bij personeelsbeheer en het vinden van geschikte kandidaten.

Zorggroep Ter Weel
Zorggroep Ter Weel

Zorggroep Ter Weel biedt zorg voor iedereen. Of u nu behoefte hebt aan zorg aan huis of zorg op één van onze woonzorgcentra. Wij zorgen ervoor dat u de juiste zorg krijgt die bij u past. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse aanvullende zorgdiensten. De circa 1200 medewerkers en 900 vrijwilligers van Zorggroep Ter Weel werken met een hart voor de zorg. We zijn actief betrokken bij diverse processen in zorg, welzijn, facilitair en ondersteuning. De organisatie is trots op deze mensen en waardeert hun dagelijkse inzet.

All Ears Hoorzorg
All Ears Hoorzorg

All Ears Hoorzorg is specialist in onzichtbaar horen, de kleinste maar meest geavanceerde hooroplossingen en de totale zorg rondom het oor, van preventie tot hooroplossingen, accessoires, second opinions en tinnitus programma’s.

TOS Port & Logistics
TOS Port & Logistics

TOS Port & Logistics is actief in de maritieme en logistieke sector, waarbij het zich richt op het leveren van personeelsoplossingen, havenoperaties en logistieke diensten wereldwijd. Ze bieden een breed scala aan services, waaronder scheepsbemanning, havenarbeiders en logistieke ondersteuning om de efficiëntie en effectiviteit van de transport- en maritieme industrie te bevorderen.

Delta Park Neeltje Jans
Delta Park Neeltje Jans

Delta Park Neeltje Jans is een organisatie die zich richt op het verstrekken van educatie over watermanagement en de Delta werken in Nederland. Daarnaast biedt het park attracties en ervaringen aan die bezoekers inzicht geven in de Nederlandse strijd tegen het water en de bescherming van het land tegen overstromingen.

Gemeente Veere
Gemeente Veere

De gemeente Veere is verantwoordelijk voor het lokale bestuur en levert diverse openbare diensten aan haar inwoners, zoals stadsplanning, openbare voorzieningen en vergunningverlening. Ze werkt aan het behoud van een aantrekkelijke leefomgeving en de bevordering van het welzijn van haar gemeenschap.

Draftec B.V.
Draftec B.V.

De afgelopen jaren is Draftec een belangrijke speler geworden op de markt voor hoogwaardige apparatuur en systeemoplossingen. Om onze positie verder uit te breiden, streven we naar voortdurende groei binnen de organisatie. We streven ernaar om terugkerende klanten te hebben waarmee we langdurige relaties kunnen opbouwen.

Covebo
Covebo

Covebo uitzendgroep B.V. is een internationaal opererend uitzendbedrijf dat gespecialiseerd is in het matchen van talentvolle kandidaten met bedrijven in verschillende sectoren. De organisatie zet zich in voor het bieden van flexibele personeelsoplossingen en het creëren van waardevolle verbindingen tussen werkzoekenden en opdrachtgevers.

Gemeente Goes
Gemeente Goes

De gemeente Goes is belast met bestuurlijke taken en het verlenen van publieke diensten aan haar inwoners, waaronder stadsontwikkeling, openbare voorzieningen en vergunningsverlening. Haar doel is het bevorderen van een aantrekkelijke en duurzame leefomgeving voor de lokale bevolking.

Allévo
Allévo

Allévo is een zorgorganisatie die zich richt op het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan mensen in Zeeland. Hun missie is om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan het welzijn van cliënten en hun gemeenschap.

Louwman
Louwman

Louwman Group is een toonaangevende Nederlandse onderneming op het gebied van mobiliteit, actief in automotive en aanverwante dienstverlening. Het bedrijf is gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen en vertegenwoordigt diverse automerken.

PM Elektro
PM Elektro

PM Elektro is een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnische dienstverlening, met een focus op het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrische systemen. Ze leveren op maat gemaakte oplossingen voor diverse sectoren, waaronder industrie, utiliteit en woningbouw.

Krijn Verwijs Yerseke
Krijn Verwijs Yerseke

Krijn Verwijs uit Yerseke is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel en verwerking van schaal- en schelpdieren, met een focus op mosselen. Ze leveren hoogwaardige producten aan klanten wereldwijd en hebben een sterke reputatie in de schelpdierindustrie.Sinds 1880 leven wij als familiebedrijf van de zee. Zoals het getij van de zee bewegen wij in het ritme mee. Met alleen de zee als smaakmaker, zorgen onze kwekers met liefde voor de beste kwaliteit. Alleen het allerbeste gaat elke dag vers naar onze klanten. Samen dragen we zorg voor onze zee. Wij willen de zee beter achterlaten voor de volgende generaties. Zodat ook zij kunnen genieten van al het allerbeste dat de zee te bieden heeft.

Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg

Sjaloom Zorg is een Nederlandse zorgorganisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Ze bieden verschillende vormen van zorg en ondersteuning, zoals begeleiding thuis, dagbesteding, logeren en wonen. Sjaloom Zorg is actief op het eiland Goeree-Overflakkee en in de Hoeksche Waard en heeft diverse locaties waar cliënten kunnen wonen en/of dagbesteding kunnen volgen. Ze werken samen met andere zorgverleners en organisaties om de beste zorg te bieden aan hun cliënten en streven naar een persoonlijke en betrokken aanpak waarbij de wensen en behoeften van de cliënt centraal staan.

Havenwerk
Havenwerk

Havenwerk is een gespecialiseerde dienstverlener voor havens en industriële logistiek. Met een pool van flexibel inzetbare vaklieden werkt Havenwerk door heel Nederland; van Zeeland tot Groningen. Circa 150 medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze service. Havenwerk draait 24/7. Veiligheid staat bij Havenwerk op nummer 1. Daarom zijn onze medewerkers vakkundig opgeleid inclusief een geldig VCA certificaat en alle voor het werk benodigde certificaten. Door regelmatige toolboxmeetings, goede PBM’s en een modern gecertificeerd veiligheidsmanagement blijven wij bij.

HR Zeeland
HR Zeeland

HR Zeeland is een HR-dienstverlener die zich specialiseert in het leveren van personeelsoplossingen en -diensten aan bedrijven in Zeeland, inclusief werving, selectie, uitzending en advies om in te spelen op diverse personeelsbehoeften en -uitdagingen. Ze streven ernaar om organisaties te ondersteunen bij het optimaliseren van hun personeelsbestand en het bevorderen van effectief human resource management.

EPZ
EPZ

Bij EPZ produceren we elektriciteit. Dat doen we al meer dan 45 jaar op een veilige en betrouwbare wijze. Er werken bij ons zo’n 400 directe en 300 indirecte collega’s die samen zo’n 530 MegaWatt CO2-arme energie maken. De energie is afkomstig van ons wind- en zonnepark en de enige kerncentrale in Nederland. Volledig klimaatneutraal en genoeg voor ruim 1,3 miljoen huishoudens. We zijn de grootste elektriciteitsproducent van Zeeland. Elektriciteit is belangrijk in de samenleving. Het moet veilig, schoon, zeker, duurzaam en betaalbaar blijven. Plug-in!

Verenigde Bootlieden B.V.
Verenigde Bootlieden B.V.

Verenigde Bootlieden B.V. is gespecialiseerd in sleepdiensten en bergingsactiviteiten in maritieme omgevingen. Ze bieden slepen, berging en maritieme hulpverlening om schepen te assisteren en incidenten op zee op te lossen.

Asisto
Asisto

Wij zijn Asisto. Wij zijn specialisten in technische dienstverlening. We werken overal waar elektrotechniek of automatisering nodig is, van marine en offshore tot utiliteit en industrie. We helpen klanten vanaf het basisontwerp tot de installatie en inbedrijfstelling. Ook voor onderhoud, inspecties en storingen kun je ons inschakelen.

Actemium en Omexom
Actemium en Omexom

Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Die vooruitgang realiseren we door beweging te initiëren. Winst is gegarandeerd. Aan wendbaarheid, aan slagkracht, aan (innovatief) vermogen. Actemium is toegewijd aan de industrie. Toegewijd aan onze relaties. We hebben alles in huis om industriële impact te vergroten. Zo duwen we de industrie vooruit.

Vebego Cleaning Services
Vebego Cleaning Services

Onze bedrijven zorgen voor een schone, veilige en prettige werk-, leer- en leefomgeving. Wij leveren schoonmaak, zorgservices, facilitymanagement en groenvoorziening aan klanten in vier kernmarkten: België, Duitsland, Nederland en Zwitserland. Deze diensten bieden we ook geïntegreerd aan. Zo krijgen steeds meer klanten extra toegevoegde waarde. Alles wat we doen, doen we met deskundige medewerkers. We zijn werkgever van iedereen die graag betekenisvol werk wil verrichten. Ook van medewerkers die, al dan niet tijdelijk, wat extra hulp nodig hebben. Iedereen doet mee - dat is ons uitgangspunt.

Provincie Zeeland
Provincie Zeeland

De provincie Zeeland is belast met bestuurlijke verantwoordelijkheden, waaronder ruimtelijke planning, infrastructuurontwikkeling en cultureel erfgoedbeheer. Ze streeft naar het bevorderen van duurzame ontwikkeling en het verbeteren van de levenskwaliteit voor haar inwoners.

4U Group Goes
4U Group Goes

4U Group is een uitzendbureau voor iedereen! Beschik je wel of niet over een diploma, dat is voor ons geen probleem. Wij brengen de vraag- en aanbod samen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Ben jij als werknemer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onze collega’s staan voor je klaar.

Van Meer
Van Meer

Van Meer is een system integrator en service provider voor elektrische en mechanische aandrijfsystemen in de industrie, Marine en Offshore. Onze core business omvat de engineering, implementatie, onderhoud en beheer van elektrische en mechanische installaties gedurende hun volledige life cycle.

Verbrugge International
Verbrugge International

Verbrugge is een A tot Z logistieke dienstverlener met een diversiteit aan functies en medewerkers. Als Zeeuws familiebedrijf met een internationaal karakter vinden we het belangrijk dat iedere medewerker zich bij ons thuis voelt en deel gaat uitmaken van de Verbrugge familie. Onze medewerkers vormen de basis van ons bedrijf. Het is door hun inzet, kennis en capaciteiten dat wij onze klanten een topservice kunnen aanbieden. Veilig, gezond en met plezier aan het werk. Dat staat bij Verbrugge voorop. Met zo’n 750 medewerkers maken wij ons samen sterk voor een efficiënte logistieke keten.

Lesgeven in Zeeland
Lesgeven in Zeeland

Lesgeven in Zeeland is voor organisaties een mogelijkheid om kwalitatief onderwijs te bieden aan diverse leerlingen in deze regio. Het is een kans om bij te dragen aan de educatieve ontwikkeling en het welzijn van de lokale gemeenschap.

Zeeuwse Zorg rondom jeugd
Zeeuwse Zorg rondom jeugd

Zeeuwse zorg rondom jeugd is een samenwerkingsverband van verschillende jeugdhulp organisaties in de provincie Zeeland. Wij werken intensief met elkaar samen om de beste hulp rondom jeugd te organiseren.

Gemeente Schouwen-Duiveland
Gemeente Schouwen-Duiveland

De gemeente Schouwen-Duiveland beheert en reguleert lokale openbare voorzieningen en diensten, evenals stedelijke ontwikkeling en planning in de regio. Ze bevordert ook de gemeenschap en economische groei door middel van beleidsinitiatieven en projecten.

Lelie Zorggroep
Lelie Zorggroep

Lelie zorggroep is een organisatie in de zorgsector die een breed scala aan zorg- en ondersteunende diensten biedt aan mensen, waaronder ouderenzorg, thuiszorg, verpleeghuiszorg en geestelijke gezondheidszorg, met als doel het verbeteren van de levenskwaliteit en het welzijn van hun cliënten. Ze streven naar hoogwaardige zorg en ondersteuning in verschillende levensfasen en omstandigheden.

UWV Klant en Service
UWV Klant en Service

Als je bij UWV werkt, weet je waar je het voor doet: mensen verder helpen met werk en inkomen. Werken bij UWV is tastbaar, je werkt aan echte vraagstukken van mensen, ieder met eigen uitdagingen, ambities en drijfveren.

DS People
DS People

DS People is een bedrijf dat zich specialiseert in personeelsdiensten en arbeidsbemiddeling. Ze verbinden gekwalificeerde professionals met passende vacatures, waardoor ze bijdragen aan het vormgeven van succesvolle carrières en het voorzien in de personeelsbehoefte van diverse bedrijven.

Lineage Logistics Vlissingen
Lineage Logistics Vlissingen

Lineage Logistics is een bedrijf gespecialiseerd in logistieke oplossingen voor temperatuurgevoelige producten, zoals voedsel en dranken. Ze bieden diensten zoals opslag, distributie en supply chain-management om de veilige bewaring en efficiënte levering van deze producten te waarborgen.

GR de Bevelanden
GR de Bevelanden

De Bevelanden, het centrum van Zeeland waar rust en ruimte dit deel van de provincie kenmerken. We werken hard aan het leveren van impact op de maatschappij om ons heen. Elke dag weer. Zinvol werk, uitgevoerd door specialisten.

Logistic Force
Logistic Force

Logistic Force is een HR-dienstverlener met 20 vestigingen in Nederland. We zijn dus altijd in de buurt! We helpen toppers aan de betere baan en organisaties met het invullen van de flexibele schil. Soms voor een dag, vaak voor een langere periode tot vast. We geloven in krachtige mensen. Die maken het verschil!

Werk en Vakmanschap
Werk en Vakmanschap

Werk en Vakmanschap is een landelijk samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven. Voor deze bedrijven maken wij ons sterk voor het behoud en de versterking van technisch vakmanschap. Wij bieden zowel aankomende als ervaren technici een uitstekende werkomgeving om te kunnen doorgroeien. Zij kunnen aan de slag in de metaal-, elektro-, installatie-, proces-, infra-, en motorvoertuigentechniek.

McCain
McCain

McCain is een wereldwijd toonaangevend bedrijf in de voedselindustrie, gespecialiseerd in de productie en distributie van aardappelproducten en andere voedingsmiddelen. Het staat bekend om zijn innovatieve benadering van kwaliteit en smaak, en het speelt een cruciale rol in het voorzien van consumenten wereldwijd van heerlijke en hoogwaardige voedingsproducten.

Bekijk alle deelnemende bedrijven

Algemene bezoekersvoorwaarden

Banenmarkt 'Werken in Zeeland' is een onderdeel van LMG strategie+creatie