Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Istimewa Stork Company

Wij komen door het jaar heen graag in contact met mensen die mee willen helpen aan het ontwerpen, ontwikkelen en werken aan of met besturingssystemen voor bruggen en sluizen. Mensen die graag ondersteunen in de administratieve afhandeling, de technische of software uitwerking of een leidinggevende functie ambiëren in een dynamisch en modern bedrijf. We hebben namelijk 3 kantoorlocaties verdeeld over het land, het hoofdkantoor in Vlissingen en een kantoor in Rotterdam en Veghel. Vaak werk je op één van deze kantoren en van daaruit samen met de andere. Voor andere functies werk je door het hele land omdat Istimewa werkt aan besturingssystemen bij bruggen en sluizen door heel Nederland. Dus wil jij werken voor en in ons mooie bedrijf?

Bekijk alle vacatures van Istimewa Stork Company

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 6e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Hier kom je in contact met topwerkgevers en laat je je CV checken! Benieuwd welke bedrijven jij kunt tegenkomen?

De Banenmarkt vindt plaats op donderdag 30 maart 2023 in de Mythe in Goes. De Banenmarkt is te bezoeken van 10:00 tot 15:00 uur. Toegang voor de banenmarkt is helemaal gratis, maar we vragen je vriendelijk om vooraf jouw ticket te bestellen.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie