Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Manpower

Werken bij Manpower betekent deel uitmaken van een dynamisch en wereldwijd netwerk van professionals in de personeelsdiensten. Als medewerker van Manpower krijg je de kans om bedrijven te helpen hun teams te versterken en individuen te begeleiden bij het vinden van de juiste carrièremogelijkheden. Je zult betrokken zijn bij het vormgeven van de toekomst van werk door middel van innovatieve arbeidsoplossingen en waardevolle menselijke verbindingen. Of je nu geïnteresseerd bent in werven, talentmanagement of het bieden van HR-advies, bij Manpower draag je bij aan het bouwen van succesvolle werkrelaties die zowel bedrijven als individuen vooruithelpen.

Bekijk alle vacatures van Manpower

 

Op 9 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 820

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie