Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Politie

Bij de politie zijn we er voor iedereen. En we zijn iedereen. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, wat je vakgebied of je niveau is. Als jij de motivatie, ambitie en het talent hebt, dan heeft de politie een baan die bij je past. Van agenten tot docenten, van IT’ers tot centralisten, van rechercheurs tot receptionisten.  Er zijn ontzettend veel verschillende functies bij de politie die allemaal belangrijk zijn. Houd je van spanning, zet je je graag fysiek in? Ben je juist op je best als je achter de schermen kunt puzzelen aan een zaak? Of doe je graag ondersteunend werk? Bij de politie kan het allemaal. Iedereen is keihard nodig. Ontdek wat onze collega´s voor de maatschappij willen betekenen. Ieder zijn eigen drijfveer. Eén ding hebben we gemeen: we willen allemaal iets voor een ander betekenen. Voor de samenleving door het vuur gaan.

Bekijk alle vacatures van de Politie

 

Op 8 en 9 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 818

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie