Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Politie

Bij de politie zijn we er voor iedereen. En we zijn iedereen. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, wat je vakgebied of je niveau is. Als jij de motivatie, ambitie en het talent hebt, dan heeft de politie een baan die bij je past. Van agenten tot docenten, van IT’ers tot centralisten, van rechercheurs tot receptionisten.  Er zijn ontzettend veel verschillende functies bij de politie die allemaal belangrijk zijn. Houd je van spanning, zet je je graag fysiek in? Ben je juist op je best als je achter de schermen kunt puzzelen aan een zaak? Of doe je graag ondersteunend werk? Bij de politie kan het allemaal. Iedereen is keihard nodig. Ontdek wat onze collega´s voor de maatschappij willen betekenen. Ieder zijn eigen drijfveer. Eén ding hebben we gemeen: we willen allemaal iets voor een ander betekenen. Voor de samenleving door het vuur gaan.

Bekijk alle vacatures van de Politie

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 6e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Hier kom je in contact met topwerkgevers en laat je je CV checken! Benieuwd welke bedrijven jij kunt tegenkomen?

De Banenmarkt vindt plaats op donderdag 30 maart 2023 in de Mythe in Goes. De Banenmarkt is te bezoeken van 10:00 tot 15:00 uur. Toegang voor de banenmarkt is helemaal gratis, maar we vragen je vriendelijk om vooraf jouw ticket te bestellen.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie