Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Redbrook Engineering / Trixxo

Jouw vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling vormt bij Redbrook de basis. Tijdens het sollicitatietraject bespreken we vooral jouw drive en jouw ambitie. Vervolgens stellen we gezamenlijk een plan op via welke route jij het snelst en meest effectief je doel kunt bereiken. Daar kunnen aanvullende trainingen of cursussen bij horen en daar hoort zéker ook de juiste werkervaring bij. Op grond hiervan selecteren wij de projecten die jou het best ondersteunen in het realiseren van jouw ambitie. En dit ambitie-traject blijven we volgen middels regelmatige evaluaties. Kan het sneller of juist niet? Voldoen de trainingen goed of missen we daar toch nog iets?

Bekijk alle vacatures van Redbrook

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 6e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Hier kom je in contact met topwerkgevers en laat je je CV checken! Benieuwd welke bedrijven jij kunt tegenkomen?

De Banenmarkt vindt plaats op donderdag 30 maart 2023 in de Mythe in Goes. De Banenmarkt is te bezoeken van 10:00 tot 15:00 uur. Toegang voor de banenmarkt is helemaal gratis, maar we vragen je vriendelijk om vooraf jouw ticket te bestellen.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie