Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Sandee

Naast een uitdagende, diverse en vaste baan in het groen biedt Sandee ook een praktijkopleiding waarbij leren wordt gecombineerd met werken. Sandee groen biedt tal van doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingskansen. Wanneer je komt werken als leerling hovenier biedt Sandee groen de mogelijkheid door te groeien tot vakbekwaam hovenier, inclusief een passende opleiding. Onze praktijkbegeleiders leren jou alles wat je moet weten over het hoveniersvak.

Bekijk alle vacatures van Sandee of bekijk de mogelijkheden van de praktijk opleiding die Sandee groen aanbiedt.

 

Op 7, 8 en 9 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 810

 

 

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie