Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Scheldezoom Farmacie

Bij Scheldezoom Farmacie gaat u met plezier naar het werk. U bent nauw betrokken bij de bedrijfsprocessen, omdat Scheldezoom kennis, kunde, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van medewerkers wil benutten. Scheldezoom Farmacie is transparant in haar beleid en communicatie en daardoor weet u wat er binnen de organisatie speelt en welke ontwikkelingen belangrijk zijn. Medewerkers kunnen hun steentje bijdragen aan deze ontwikkelingen en krijgen alle ruimte om zichzelf te ontplooien binnen de organisatie.

Bekijk alle openstaande vacatures

 

Op 7 en 8 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 822

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie