Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Studeren & Werken op maat

Stichting SWOM heeft dankzij het netwerk van ruim 85 partnerorganisaties (werkgevers) toegang tot vele goede banen en stageplekken. Hier vind je een aantal voorbeelden van deze vacatures. Maar omdat dit continu verandert en we ook veel vacatures op maat maken, is dit slechts een klein deel van wat we bieden. De vacatures kunnen werkzaamheden of informatie bevatten die niet volledig aansluiten bij jouw behoeften als Young Professional. Onze afspraken met partners en de begeleiding die wij bieden zijn op maat. Om deze reden is er ruimte om over de inhoud van de vacatures te overleggen en zo veel mogelijk aan te laten sluiten op jouw faciliteringsbehoeften.

Bekijk alle vacatures van Studeren en Werken op maat

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 6e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Hier kom je in contact met topwerkgevers en laat je je CV checken! Benieuwd welke bedrijven jij kunt tegenkomen?

De Banenmarkt vindt plaats op donderdag 30 maart 2023 in de Mythe in Goes. De Banenmarkt is te bezoeken van 10:00 tot 15:00 uur. Toegang voor de banenmarkt is helemaal gratis, maar we vragen je vriendelijk om vooraf jouw ticket te bestellen.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie