Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Tempo Team

Werken voor Tempo Team betekent deel uitmaken van een dynamische organisatie die zich inzet voor het verbinden van talent met kansen. Als medewerker bij Tempo Team ben je betrokken bij het helpen van mensen hun carrièredoelen te bereiken en bedrijven te ondersteunen bij hun personeelsbehoeften. Je maakt deel uit van een team dat zich inzet voor het creëren van waardevolle werkrelaties en het bevorderen van persoonlijke groei. Werken voor Tempo Team biedt een stimulerende omgeving waarin je kunt leren, groeien en bijdragen aan het succes van anderen en jezelf.

Bekijk alle vacatures van Tempo Team

 

Op 7 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 828

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie