Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Ter Weel

Bij Ter Weel zorgen we vanuit het Zeeuwse hart. Niet alleen omdat onze locaties centraal in Zeeland liggen, maar ook omdat we zorgen met ons hart. Jij maakt als medewerker het verschil voor de cliënt! Vandaar dat we veel aandacht besteden aan de deskundigheid en motivatie van onze medewerkers. Heeft de zorg ook jouw hart? Wil je helpen om het leven van onze cliënten een stukje mooier te maken? We hebben uitdagende functies op het gebied van zorg, welzijn en behandeling. 

Bekijk alle vacatures van Ter Weel

 

Op 8 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 804

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie