Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

TOS Port & Logistics

Wij zijn TOS Port & Logistics. Wij werven, selecteren en/of detacheren haven en logistieke professionals met een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit. We zitten al 30 jaar in de haven van Rotterdam en Vlissingen. Weten de weg. Weten wat er speelt en kennen de logistieke wereld. Onze dienstverlening ontzorgt de HR-afdeling en de operatie, is toekomstbestendig en zorgt voor veerkracht. Zoek je werk, een mooie carrière in de haven of logistiek? Meld je bij ons aan en we gaan gelijk op zoek naar werk met een vast contract en zekerheid. TOS Port & Logistics: Thuis in de haven! Ben je nog een student en zoek je een leerwerkplek voor je BBL-opleiding? Bekijk dan onze pagina Work2Learn.

Bekijk alle vacatures TOS Port & Logistics

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 6e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Hier kom je in contact met topwerkgevers en laat je je CV checken! Benieuwd welke bedrijven jij kunt tegenkomen?

De Banenmarkt vindt plaats op donderdag 30 maart 2023 in de Mythe in Goes. De Banenmarkt is te bezoeken van 10:00 tot 15:00 uur. Toegang voor de banenmarkt is helemaal gratis, maar we vragen je vriendelijk om vooraf jouw ticket te bestellen.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie