Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Veiligheidsregio Zeeland

Veiligheidsregio Zeeland zet zich in voor de veiligheid van de inwoners en bezoekers van Zeeland. Om dit mogelijk te maken, is het van groot belang dat er een goede samenwerking is tussen hulpverleners, overheden, bedrijven, inwoners en bezoekers van Zeeland. Veiligheidsregio Zeeland verbindt, coördineert en faciliteert deze partijen zodat zij op het gebied van veiligheid goed kunnen samenwerken als dit nodig is. Werken bij Veiligheidsregio Zeeland betekent een bijdrage leveren aan de veiligheid van de Zeeuwse inwoner en bezoeker. Geïnteresseerd in een baan bij onze organisatie?  Kijk dan voor een passende vacature in onderstaand overzicht. 

Bekijk alle vacatures van de Veiligheidsregio Zeeland

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 6e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Hier kom je in contact met topwerkgevers en laat je je CV checken! Benieuwd welke bedrijven jij kunt tegenkomen?

De Banenmarkt vindt plaats op donderdag 30 maart 2023 in de Mythe in Goes. De Banenmarkt is te bezoeken van 10:00 tot 15:00 uur. Toegang voor de banenmarkt is helemaal gratis, maar we vragen je vriendelijk om vooraf jouw ticket te bestellen.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie