Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Verbrugge International

Bij Verbrugge zijn we op zoek naar medewerkers die bij willen dragen aan het op een veilige, efficiënte en kwalitatieve manier uitvoeren van onze haven- en transportwerkzaamheden. We zijn steeds op zoek naar denkers en doeners die zich in sterk uiteenlopende functies kunnen en willen ontplooien. We zoeken collega’s met diverse opleidingsniveaus met specifieke kwaliteiten, certificaten en competenties. De passie en drive is bij iedereen hetzelfde! We hebben ieder half jaar diverse mbo- en hbo-stageplaatsen. Dit is een mooie periode voor nieuw talent om ons familiebedrijf te leren kennen en andersom voor ons als bedrijf om nieuw talent te leren kennen.

Bekijk alle vacatures van Verbrugge International

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 6e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Hier kom je in contact met topwerkgevers en laat je je CV checken! Benieuwd welke bedrijven jij kunt tegenkomen?

De Banenmarkt vindt plaats op donderdag 30 maart 2023 in de Mythe in Goes. De Banenmarkt is te bezoeken van 10:00 tot 15:00 uur. Toegang voor de banenmarkt is helemaal gratis, maar we vragen je vriendelijk om vooraf jouw ticket te bestellen.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie