Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Waterschap Scheldestromen

Werken bij Waterschap Scheldestromen biedt een boeiende kans om actief deel te nemen aan het beheer en behoud van de waterkwaliteit en waterveiligheid in de prachtige provincie Zeeland. Als medewerker van het waterschap draag je bij aan de bescherming van onze dijken, waterwegen en natuurlijke hulpbronnen, en werk je samen met toegewijde professionals aan het realiseren van een duurzame en veilige leefomgeving voor de gemeenschap. Dit betekent betrokken zijn bij belangrijke milieuprojecten en bijdragen aan een gezondere en veerkrachtigere toekomst voor de regio.

Bekijk alle vacatures

 

Op 7 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 827

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie