Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

Xsarus

Werken bij Xsarus biedt een opwindende kans om deel uit te maken van een innovatief team dat zich toelegt op e-commerce en digitale transformatie. Als lid van Xsarus krijg je de gelegenheid om te werken aan uitdagende projecten voor diverse klanten, waarbij je je vaardigheden en creativiteit kunt inzetten om e-commerceoplossingen te ontwikkelen die de bedrijfsgroei stimuleren. Je zult samenwerken met getalenteerde professionals en de nieuwste technologieën en trends in de digitale wereld verkennen, wat een inspirerende en leerzame werkomgeving biedt. Werken bij Xsarus betekent bijdragen aan de succesvolle online transformatie van bedrijven en het creëren van tastbare impact in de digitale zakelijke wereld.

Bekijk alle vacatures

 

Op 7 november staan wij op de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. We gaan graag met je in gesprek bij onze stand, tot dan! 

 

Standnummer: 826

 

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie