Banenmarkt Zeeland

Gratis ticket bestellen

UWV CV-check

Wil jij graag solliciteren, maar vraag je je af of jouw CV nóg aantrekkelijker gemaakt kan worden? Goed nieuws! Je kunt tijdens de Banenmarkt een gratis CV-check doen door experts van het UWV. Hier wordt uitgebreid naar jouw CV gekeken en krijg je verbeterpunten van mensen uit het vakgebied!

Op dinsdag 7 november vanaf 16:00 ben je van harte welkom op het 'Werken in Zeeland' plein bij onze stand 801 om je CV te laten checken.

Bestel jouw gratis toegangsbewijs

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. Hier krijg je de kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers uit de hele regio en kun je op dinsdag 7 november gratis je CV laten nakijken!

De Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein zal plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes op 7, 8 en 9 november 2023. De openingstijden zijn als volgt:

- 7 november van 16:00 tot 22:00 uur
- 8 november van 14:00 tot 22:00 uur
- 9 november van 14:00 tot 22:00 uur


De toegang is volledig gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om van tevoren jouw ticket te bestellen. Bij de hoofdingang van Contacta kun je je ticket laten scannen en krijg je toegang tot zowel Contacta als de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein.

Banenmarkt is een onderdeel van Contacta.nl en LMG strategie+creatie